Carrière coaching

Geef je carrière een kickstart

Om de juiste route naar je doel te bepalen moet je natuurlijk eerst weten op welk punt je nu in je loopbaan staat, wat je doorgroeimogelijkheden zijn. En… tevreden? Of kan het beter, maar heb je geen idee hoe? Met de juiste tools, tips & tricks helpt Personal Excellence je carrièredoelen te bereiken. Vooraf inventariseren we samen je ambities, wensen en eventuele obstakels. Daarna gaat de 'reis' oftewel traject van carrière coaching van start. Het thema van deze trip bestaat vooral uit het vergroten van zelfkennis en het bepalen en behalen van doelen. Kortom: loopbaancoaching zorgt voor een complete transformatie op de werkvloer.

 

Mental coaching

Boor onbekende krachten in jezelf aan

Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Sta je niet sterk genoeg in je schoenen? Ben je een risico-mijder? Of een zwartkijker? Mental coaching vergroot het zelfvertrouwen, maakt je weerbaarder en verscherpt je geest. In het traject van mental coaching maken we schoon schip met onderliggende blokkades en belemmeringen. Met jouw sterke punten als kompas en de juiste mentale sloophamer slaag je er geheid in om gedragspatronen te doorbreken. Kortom: mental coaching zorgt ervoor dat je iedere uitdaging in het dagelijkse leven weer aan kunt.


 


Vitality coaching

Weer lekker in je vel

Is je batterij leeg? Last van stress, of ben je uitgeblust? Met behulp van vitaliteitscoaching zit je zo weer in de plus. Om je duurzame inzetbaarheid te verhogen nemen we draagkracht versus draaglast grondig onder de loep. Ook je energie-level krijgt een make-over. Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? De vitaliteitscoach zorgt voor de juiste balans in life & work, pakt stress en burn-out klachten bij de kern aan. Met als resultaat? Een herboren mens die meer in balans is!

 

Executive Coaching

Klankbord voor Executives

Ben jij topmanager, bestuurder, directielid of ondernemer? Dankzij Executive Coaching sta je niet langer ‘lonely at the top’. Jouw business coach staat je graag als sparringpartner terzijde. Met eerlijke feedback, strategie, concrete handvaten en support. Werk aan je personal branding en geef je unieke leiderschapsstijl vorm. Kortom: met behulp van Executive Coaching zet je jezelf en de mensen in de organisatie weer op scherp.

Gratis coachings-check? Vraag een informatiegesprek aan.

Personal Excellence Informatie aanvragen

  Aanvragen gratis informatiegesprek - Coaching

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Jouw bericht hier

  Samenwerkingspartners