Over Personal Excellence

Over Personal Excellence

Jingxiu Hu:
"De afgelopen 22 jaar heb ik in het onderwijs en bedrijfsleven gewerkt als docent, ondernemer, consultant, trainer en (e-)coach. Mijn expertise ligt op het gebied van management-, en leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit in organisaties. Ik voer voor (internationale) organisaties Talent en Management Development Programma's uit. Middels coaching en training zet ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Het leuke van dit werk is dat ik individuen, teams en organisaties kan helpen om hun volle potentieel te benutten.

 

Personal Excellence is een initiatief van drs. Jingxiu Hu: psychologe, gecertificeerd (e-)coach en senior trainer. Jingxiu Hu is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Onze visie

Ieder mens heeft recht op succes en kan hier zelf voor kiezen. Succes en geluk beginnen in het hoofd en in het hart. Het is dus maar net hoe je succes zelf ervaart. Wie zich bewust is van dit effect op het gedrag, gevoel en conditie is in staat om een ander pad in te slaan. Een weg die uiteindelijk zinvoller en succesvoller is. Met Personal Excellence als gids, slaag je er gemakkelijker in om het geluk -een beetje- naar eigen hand te zetten en je persoonlijke, team of organisatie doelen te behalen.

 

Werkwijze

Bij elk ontwikkelingstraject vindt vooraf een gratis intake plaats; een inventarisatie van het te bereiken doel. Daarna wordt een programma op maat ontworpen. Progressie wordt tussentijds geëvalueerd met een gevalideerd meetinstrument. Indien nodig kan tijdens elk traject de leerdoelen bijgesteld worden. Aan het einde van een traject worden de resultaten gemeten aan de hand van een vragenlijst. Een persoonlijkheid assessment kan ook onderdeel uitmaken van het ontwikkelingstraject.

 

Methodiek

Personal Excellence maakt o.a. gebruik van methoden en technieken uit de Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Narrative Coaching, NLP, RET, mindfulness, e-coaching en actie-gerichte (fitness) training. In elk traject wordt gebruik gemaakt van blended learning en ervaringsleren. Om het rendement te verhogen worden bijeenkomsten gecombineerd met (e-)coaching, zodat de geleerde vaardigheden daadwerkelijk onderdeel worden van het nieuwe gedrag.

Samenwerkingspartners