Talent Development Programma's

Talent is het fundament van elke organisatie. En dus is het zaak om talent niet alleen te werven, maar ook vast te houden. Met unieke talent ontwikkelingsprogramma's schept Personal Excellence het juiste fundament en zorgt ervoor dat talent blijft groeien. Net als planten en bloemen hebben high potentials de ideale voedingsbodem nodig om tot bloei te komen. Talentmanagement of talentontwikkeling zorgt voor het juiste fundament voor persoonlijke en professionele groei.

Daarom zijn onze programma’s custom-made: afgestemd op de behoefte van mens en organisatie. Elk programma duurt 6-12 maanden.

Vaste modules zijn: een persoonlijkheid assessment, training en coaching voor o.a. trainees, young professionals en managers (EN & NL).

Trainee Programma

Trainees in hun kracht zetten.
Starters hebben aan het begin van hun carrière veelal behoefte aan houvast en ondersteuning. Daarom geeft Personal Excellence trainees de juiste toolset - in de vorm van een persoonlijkheid assessment, training en coaching - in handen. Het Personal Development Programma helpt bij het vergroten van zelfinzicht, persoonlijke effectiviteit en het afwegen van de juiste keuzes. Bijvoorbeeld bij het kiezen van een specifieke functie of carrière pad. Dit programma is een verkenningstocht van kwaliteiten, interesses en mogelijkheden. Kortom: persoonlijke en loopbaanontwikkeling staan centraal. (EN & NL)

Young Professionals Programma

Stippel de kortste weg uit naar de top.
Wat nu? Young professionals zijn altijd bezig met de next steps in het leven. Daarom begeleidt Personal Excellence deze doelgroep graag bij elke stap op de carrièreladder. Dit traject is bedoelt voor de professional met maximaal 7 jaar werkervaring die zijn loopbaan in een stroomversnelling wil zetten. Om dit te bewerkstelligen is een ‘hands-on’ programma samengesteld, waarbij persoonlijk leiderschap en communicatie centraal staan. Huiswerkopdrachten zorgen ervoor dat de stof direct in praktijk kan worden toegepast. Intervisiemomenten en online coachingsessies bestendigen de kersverse skills. Kortom: dit is een praktisch en praktijkgericht programma. (EN & NL)

Management Development Programma

Master je managementkwaliteiten
Net als het leven staat ontwikkeling nooit stil. Leiderschapsontwikkeling: management en leiderschapsvaardigheden kunnen dus ook altijd beter. Om optimale resultaten te boeken is dit interactieve blended jaarprogramma ontwikkeld. De training bestaat uit een combinatie van dynamische oefeningen, modellen, methodieken en praktijkopdrachten. Om optimaal van dit programma te profiteren worden deelnemers tussen de trainingsdagen door individueel op persoonlijke leerdoelen gecoacht. (EN & NL)

Aanvragen gratis informatiegesprek over programma's

Personal Excellence Informatie aanvragen

  Aanvragen gratis informatiegesprek - Talent Development Programma

  Naam

  Telefoonnummer

  E-mail

  Jouw bericht hier

  Samenwerkingspartners